Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@17:53:49 GMT

بازتاب‌های ادامه‌دار به ماجراهای آقای «نون خ»

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۶۴۷۲

بازتاب‌های ادامه‌دار به ماجراهای آقای «نون خ»

یکی از بخش‌های داستان «نون خ» به فعالیت هلال احمری‌ها اشاره می‌کرد؛ پایگاه‌هایی که هوای مردم را در آن روز‌ها تا حد امکان داشتند و با آن‌ها همراه شدند. این موضوع در حدی بود که کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر را هم دست به قلم کرد.

همتی در بخشی از این نامه نوشت: برای تسکین آلام آسیب دیدگان، آماده سازی مردم برای مواجهه با زلزله و کاهش آسیب‌های ناشی از آن همیشه ابزار‌ها و اشکال مختلف ارائه رسانه‌ای موردنیاز بوده که متاسفانه در این خصوص دچار کاستی‌های متعددی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اینجانب جای بسیار امیدواری داشت که سریال نجیب و پرطرفدار «نون خ. ۲» توانست بخشی از این کمبود‌ها را برطرف کند. از این رو حس مسؤولیت اجتماعی عوامل دست اندرکار تهیه و تولید این سریال برای پردازش زلزله کرمانشاه به عنوان یکی از حوادث بزرگ چند سال اخیر کشور و آسیب شناسی و نمایش ابعاد مختلف آن جای تقدیر بسیار دارد؛ لذا برخود لازم می‌دانم به عنوان یکی از سازمان‌های امدادی و درگیر در بحران‌های بزرگ کشور، مراتب تقدیر و تشکر خویش را از جنابعالی، مدیران زیرمجموعه و کلیه دست اندرکاران تولید سریال ابراز دارم.

علاوه بر هلال‌احمر، گویا نون خ. توانسته توجه مجلسی‌ها را هم به خود جلب کند در یک نمونه عبدالرضامصری، نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: واقعیت این است که نون خ. به دل مردم غرب کشور نشست. مشخص است این سریال که در محیطی روستایی در فصل سرما تولید شد، کار بسیاری برده، زیرا باید افراد بسیاری ساماندهی می‌شده‌اند تا در فضا‌های مختلف، ارتباطات روستایی به نمایش درآید. این تدارکات گسترده و ساماندهی آن کار دشواری بوده و قطعاً با تولید مجموعه‌های تلویزیونی یا سینمایی آپارتمانی متفاوت است و از این نظر باید به عواملش خداقوت بگوییم.

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی همچنین از رعایت و انتقال گویش مخصوص غرب کشورمان، به ویژه کرمانشاه در این مجموعه تلویزیونی قدردانی کرد و افزود: کار خوبی است که برای دیگر گویش‌های موجود در کشور نیز چنین روندی ادامه یابد تا همه هموطنان از این طریق بهتر با مسائل فرهنگی، قومی و گویشی دیگر نقاط کشور آشنا شوند. نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی‌پرداختن به موضوع زلزله کرمانشاه را یکی دیگر از نقاط قوت این مجموعه تلویزیونی برشمرد و گفت: گرچه ابعاد زلزله وسیع‌تر از آن بود که در این سریال دیده می‌شد، اما انصافا به تصویر کشیدن این موضوع آن هم در قالب طنز، کار دشواری است، چرا که زلزله تراژدی است؛ اما در این طنز به خوبی به این ماجرا پرداخته شد.

یکی دیگر از جنبه‌هایی که این سریال به آن پرداخت در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی آن منطقه بود، جریانی که در آن هر چند گذرا، اما اشاره‌ای هم به زحمات محیط بانان شد. این موضوع هم باعث شد تا  سازمان حفاظت محیط زیست هم وارد عمل شد و مدتی پیش درباره این مجموعه نوشت: با توجه به پخش سریال «نون خ. ۲» از شبکه یک سیما و پرداختن به موضوع تلاش‌ها و زحمات محیط بانان، این سبزپوشان حامی طبیعت و سفیران فرهنگی محیط زیست در این سریال، به این وسیله مراتب تشکر و قدردانی خود را از جنابعالی و تمامی دست اندرکاران این سریال ابراز می‌کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سریال نون خ هلال احمر زلزله کرمانشاه پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۶۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک

جدیدترین سریال تلویزیون با محوریت هوافضا قرار بود از ۱۵ اردیبهشت پخش خود را آغاز کند اما با بهانه پخش دو قسمت پشت صحنه «نون‌خ» بدقولی کنداکتوری دوباره رقم خورد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چندی پیش که یک بدقولی کنداکتوری درباره برنامه «هفت» رقم خورد و باعث شد این برنامه تلویزیونی با یک هفته تأخیر روی آنتن برود به این معضل پرداخته شد. 

عوامل و دست‌اندرکاران «هفت» در توضیح پخش نشدنِ این برنامه تلویزیونی، مشکل فنی را عامل پخش نشدن اعلام کردند. چرا که مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

حالا این معضل گریبان یک سریال تلویزیونی را گرفته است.  در سطح گسترده‌ای اعلام شد سریال «رخنه» جدیدترین مجموعه تلویزیونی به کارگردانی علی غفاری از شنبه 15 اردیبهشت‌‌ماه روی آنتن می‌رود اما در عینِ آرامش و بدون هیچ عذرخواهی از مخاطبان، با بهانه پخش دو قسمت پشت صحنه «نون‌خ» در 16 و 17 اردیبهشت‌ماه پخش سریال به سه‌شنبه 18 فروردین‌ماه موکول شد. این انتقاد وجود دارد که مدیران و دست‌اندرکاران امر پخش در بسیاری از موارد چه حال و گذشته این بی‌تفاوتی به مخاطب را داشته‌اند.

به طورمثال واقعاً مدیران امر در شبکه یک نمی‌دانستند قرار است دو قسمت پشت صحنه سریال «نون‌خ» پخش کنند و این سریال در روز سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه پخش خود را آغاز می‌کند که این تاریخ را در تبلیغات خودشان به مخاطبان اعلام کنند نه روز شنبه 15 اردیبهشت‌ماه!

ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون

اگر به گذشته هم برگردیم این رفتار تلویزیون مسبوق به سابقه است؛ روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش در همین شبکه یک سیما، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پست پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد، یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. 

یا «رعد و برق» بهروز افخمی که از شبکه پنج سیما به شبکه یک آمد؛ چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

گفتنی است،  سریال «رخنه» اولین همکاری مشترک وزارت دفاع- سازمان حفاظت اطلاعات با سازمان صدا و سیما  برگرفته از خنثی سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در سازمان هوافضای وزارت دفاع و صنایع دفاعی و موشکی این وزارتخانه است. این سریال در 30 قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان رو به رو می‌شود. البته آن‌طور که دست‌اندرکاران سریال گفته‌اند داستان سریال از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی‌گیرد.

این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است. در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری برعهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • نباید صحبت‌های پیرمرد هوادار بازتاب داده می‌شد
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • سریال برد‌های الهلال در لیگ عربستان
  • ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری و مرطوب شده است