Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ساعت ۱۰ و نیم صبح امروز به روستای سنجریان، لوکیشن فعلی فصل سوم سریال «نون خ» رسیدیم. بازیگران این مجموعه که ندا قاسمی، سیروس میمنت، سعید اقاخانی، مهدی فرجی، کاظم نور بخش، صهبا شرافتی، شقایق دهقان و شقایق فتحی هستند در لوکیشن حضور داشتند و جلوی دوربین سیزدهمین قسمت این سریال پرطرفدار رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سکانسی که امروز ضبط شد، درباره سلمان پسر عاشق پیشه‌ای است که برای به دست آوردن شیرین، خودش را به آب و آتش می‌زند و امروز هم همچنان با خانواده شیرین در حال جر و بحث بود. پدرخانواده هم در کنار دخترانش در حال صحبت کردن با سلمان بود که دست از سر دخترش بردارد و این ماجرا را تمام کند.

در آن سوی لوکیشن هم دیگر بازیگران در حال تمرین و دورخوانی بودند.

بیشتر بخوانید؛

ادامه تصویربرداری فصل سوم سریال «نون. خ» / ۲۵ درصد سریال تصویربرداری شد

سعید آقاخانی در خصوص محوریت سری سوم «نون خ» به خبرنگار ما گفت: در این فصل به محوریت و ظرفیت گیاهان دارویی که در این منطقه وجود دارد، پرداختیم و تلاش می‌کنیم به منظور آگاهی بخشی به مخاطبان سریال پرباری از خطه و رسم و رسوم این منطقه بسازیم.

وی درمورد درصد طنز این فصل اظهار کرد: «نون خ» از ابتدا برای جاری شدن لبخند بر لبان مردم ساخته شد و در فصل سوم هم قطعا لحظات شاد و فرح بخشی برای مردم دارد که ثانیه‌های خوشی را در نوروز ۱۴۰۰ تجربه کنند. سعی من هم نشاندن لبخند بر صورت مردم است و معتقدم اگر روزی مردم با دیدن آثارم شاد نشوند، بی شک روز مرگم خواهد بود.

آقاخانی ادامه داد: کرونا و سرمای محیط به شدت کار ما را سخت کرده است، مخصوصا در برخورد با بازیگران که نمی‌توانیم به هم دست بزنیم و این یکی از پیامد‌های محدودیت برای ماست. البته باتوجه به شرایط بیماری کرونا در این فصل، تمام بازیگران با ماسک بازی می‌کنند و فقط در مواقع دیالوگ گفتن ماسک را از روی چهره هایشان بر می‌دارند. حتی در خود سریال هم کاراکتر کرونایی داریم.

وی در ادامه با اشاره به بازی اکبر عبدی در این فصل سریال گفت: اکبر عبدی هم قرار بود در این فصل کنارمان باشد، اما به دلیل مشکلاتی که پیش آمد، خودشان دوست نداشتند که در کار حضور داشته باشند.

کارگردان سریال «نون خ» گفت: طنز‌های بسیاری را در این سریال به کار بردیم که البته با حواشی متعددی هم همراه بود. البته خیلی‌ها هم ما را شرمنده خودشان کردند.

وی افزود: این فصل همچون گذشته در لوکیشن‌های متفاوتی در استان‌های اطراف کرمانشاه مهاباد و آذربایجان غربی تصویربرداری شده که از لوکیشن‌های خانگی فاصله بگیرد و تصاویر شاد و سرسبزی را برای مردم به تصویر بکشد. سریالی که در این دوره بار طنزش را افزایش داده و بازی‌ها هم به نسبت گذشته، جا افتاده‌تر شده است.

این بازیگر و طنزپرداز درباره اتمام فیلمبرداری و آغاز مراحل آماده سازی فنی توضیح داد: دوهفته تا پایان فیلمبرداری و اتمام کارمان مانده و همزمان تدوین کار هم در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این سریال ظرفیت ساخت فصل ۴ را هم دارد، ادامه داد: هنوز به صورت جدی به آن فکر نکرده ایم، اما گروه دوست داشتنی مان، شوق تولید را در دلم زنده می‌کند و بینندگان هم با بازخورد‌هایی که داشتند دلمان را به تولید گرم می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی شبکه یک سریال نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • پایان تصویربرداری فیلم «ویلای موروثی»/ روایتی از زندگی یک باغبان
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ
  • لوکیشن سریال خانه سبز پس از ۳۰ سال (فیلم)
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز